Politie zoekt getuigen van overvalpoging Dordrecht

maandag 27 februari 2017

Dordrecht - De politie zoekt getuigen van een overvalpoging die op 21 februari in Dordrecht plaatsvond.

Rond 11.40 uur wilde een pakketbezorger zijn bestelling bij een portiekflat aan de Mackaystraat afleveren, toen ineens een onbekende man verscheen. Hij pakte het pakketje beet en wist het na een worsteling ook af te pakken. Het slachtoffer sloeg echter flink  van zich af, waardoor de dader zijn buit liet vallen. Een tweede dader dook plotseling op en gaf de bezorger een flinke duw en opnieuw probeerde de eerste dader het pakketje weg te nemen. Dat lukte echter niet en de twee mannen renden uiteindelijk zonder pakketje weg.

Signalement

Dader 1 was zo’n 1.80 meter lang en was hooguit 20 jaar. Hij was donker getint, had kort zwart haar en hij droeg een zwarte jas met een logo op de linker mouw  ter hoogte van de bovenarm. De jas had een bruine kraag die omgeslagen was. De dader droeg een donkere broek.

Dader 2 had een donkere huidskleur, iets lichter dan dader 1. Hij was iets langer dan 1.80 meter  lang en droeg een zwarte bubblecoat jas met capuchon. De capuchon droeg hij op zijn hoofd.

Bel de politie

Was u getuige van deze overval poging of weet wie de twee daders zijn? Bel dan met het Regionale Overvallenteam van de politie in Rotterdam via 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ridderkerk | 112 alarmeringen Ridderkerk | Goedkoop Tanken in Ridderkerk | Supermarkten in Ridderkerk | Weerbericht Ridderkerk