Politie zoekt getuigen van overval op pizzabezorger

donderdag 23 februari 2017

Capelle aan den IJssel - Het regionaal Overvallen Team van de politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overval op een pizzakoerier op 19 februari. De bezorger reed op zijn fiets met zijn bestelling in Capelle aan den IJssel toen hij op het Nelson Mandelapad, het fietspad tussen de Roer en de Hoofdweg, werd opgewacht. Drie jongens stonden naast elkaar op het fietspad en blokkeerden de doorgang voor de bezorger. Het slachtoffer wilde nog omdraaien, maar één van de jongens pakte zijn fiets beet. Een andere dader bedreigde de bezorger en sloeg hem op zijn hoofd. De bezorger wist weg te komen en moest zijn fiets achterlaten. De jongens namen zijn fiets en de maaltijd als buit mee.

Het signalement van de daders is als volgt:

Dader 1 pakte de fiets af en reed er mee weg. Het was een getinte jongen van 15-16 jaar oud. Hij was ongeveer 1.70 meter lang en had kort zwart haar. Hij droeg een rode Adidas trainingsbroek met witte strepen van Bayern München.

Dader 2 sloeg het slachtoffer. Het was een getinte jongen van 15-16 jaar van ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een zwarte broek, een zwarte jas en had een capuchon over zijn hoofd.

Dader 3 was ook getint en even oud en lang als zijn mededaders. Hij droeg donkere kleding en had eveneens een capuchon over zijn hoofd.

 

Weet u wie de daders waren of heeft u andere informatie die naar hen leidt? Bel dan de politie op 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ridderkerk | 112 alarmeringen Ridderkerk | Goedkoop Tanken in Ridderkerk | Supermarkten in Ridderkerk | Weerbericht Ridderkerk