Ridderkerk | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Poging overval op 85-jarige vrouw Kloosplantsoen Ridderkerk; politie zoekt getuigen

overval / beroving

Ridderkerk - Een man en een vrouw proberen op 14 maart een 85-jarige, invalide vrouw in haar huis aan het Kloosplantsoen in Ridderkerk te overvallen. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Zaterdag 14 maart wordt rond 16.00 uur aangebeld bij de woningvan een invalide vrouw van 85 jaar. Omdat de vrouw haar pedicure verwacht, opentzij de deur. Ze wordt gelijk naar binnen geduwd door een man en een vrouw. Deoudere vrouw stribbelde tegen maar de man en de vrouw duwen haar verder de gangin.

Ineens staat er een postbezorger voor de deur van de ouderevrouw. Dit maakt dat de overvallers gestoord worden en op de vlucht slaan.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.Heeft u dit stel gezien deze zaterdagmiddag of heeft u informatie die van belangkan zijn in het onderzoek, dan vragen wij u te bellen naar 0900-8844. Als uliever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met M. via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Staphorst Geldkistje zoekt eigenaar
Staphorst

Politie zoekt getuigen straatroof
Landsmeer

Politie zoekt getuigen overval
Zaandam

Politie zoekt getuigen poging doodslag
Beetsterzwaag

Politie zoekt getuigen poging straatroof
Maastricht

Politie zoekt getuigen inbraken Noordeloos
Noordeloos

Poging beroving, politie zoekt getuigen
Leiden

Poging overval, politie zoekt getuigen
Gouda

Politie zoekt getuigen poging beroving
Hoogeveen

Politie zoekt getuigen na beroving
Wageningen

kaart

De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio