Fastfood restaurant in Capelle a/d IJssel overvallen

donderdag 10 augustus 2017

Capelle aan den IJssel - Personeel van een fastfood restaurant aan het Rhijnspoor is woensdag, tegen middernacht, overvallen door een man met een vuurwapen. Er raakte niemand gewond.

Op het moment dat de overvaller de zaak binnenkwam waren er enkele klanten aanwezig. Die bleven ongedeerd, maar het personeel werd bedreigd. De overvaller is er vandoor gegaan op een fiets via de ’s Gravenweg in de richting van Schenkel. Niet bekend is of er iets buit is gemaakt.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving en werd daarbij geholpen door personeel van de politie helikopter. De overvaller is echter nog niet gevonden. Het onderzoek wordt voortgezet.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving