Politie zoekt getuigen van mishandeling Capelle

dinsdag 16 mei 2017

Capelle aan den IJssel - De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op zondag 14 mei aan de Capelle aan den IJssel plaatsvond. Een 69-jarige Rotterdammer liep behoorlijk hoofdletsel op. Zijn 2-jarige kleinkind zag het allemaal gebeuren.

Rond 18.30 uur maakte de man met zijn kleindochter een wandelingetje om de eendjes te voeren bij het water bij Tennisclub Capelle aan de Capelseweg. Toen de grootvader en zijn kleindochter een man met een niet-aangelijnde hond tegenkwamen, vroeg de opa de man of hij zijn hond wilde aanlijnen of bij zich wilde houden. Dat vond de hondenuitlater kennelijk niet nodig, waarop een woordenwisseling tussen beiden ontstond. Het bleef daar niet bij, want de man met de hond begon er vervolgens op los te slaan. Het slachtoffer liep door de klappen flinke verwondingen aan zijn hoofd op en moest naar het ziekenhuis. De man met een hond ging er vandoor.

Signalement

De dader was een blanke man van 45-55 jaar. Hij was zo’n 1.80m lang, droeg een spijkerbroek, had donkerblond/grijs haar (kort of in staart) en had een snor en een bril. Hij had een grote witte hond bij zich, het ras is onbekend.

Politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Wie de mishandeling heeft zien gebeuren of de dader denkt te (her)kennen, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Belt u naar 0900-8844 en vraag naar basisteam IJsselland van de politie-eenheid Rotterdam. Anoniem belt u naar 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ridderkerk | 112 alarmeringen Ridderkerk | Goedkoop Tanken in Ridderkerk | Supermarkten in Ridderkerk | Weerbericht Ridderkerk