Drie aanhoudingen na mislukte inbraak

donderdag 2 maart 2017

Barendrecht - De politie heeft drie aanhoudingen verricht na een mislukte inbraak. Een alerte getuige gaf op donderdag 2 maart 2017 rond 02.00 uur door dat er ingebroken werd bij een woning op de Gouman-Akker in Barendrecht. De bewoners van de woning zijn op vakantie. Er zat braakschade aan het pand maar er was niemand binnen geweest.

De melder gaf een goed signalement door van de twee inbrekers. Agenten vonden hen in de buurt en hielden ze aan. Een derde verdachte reed voorbij in een auto. Hij zocht contact met de aangehouden verdachten waarop politiemensen ook hem aanhielden. Agenten namen zijn auto in beslag. Hierin lag inbrekersgereedschap.

De politie onderzoekt de betrokkenheid van de drie bij de poging inbraak en kijkt of ze betrokken zijn bij andere misdrijven. De verdachten zijn drie mannen van 17, 19 en 23 jaar en komen uit Rotterdam

Zo blijkt dat snel melden van verdachte situaties bij de politie heel belangrijk is. De politie is daar ook zeer blij om. Ziet u verdacht gedrag of bent u getuige van een strafbaar feit? Geef dat dan direct door aan de politie via het alarmnummer 112..

 

Andere informatie voor de politie kunt u altijd doorgeven via het nummer 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ridderkerk | 112 alarmeringen Ridderkerk | Goedkoop Tanken in Ridderkerk | Supermarkten in Ridderkerk | Weerbericht Ridderkerk