Drie mannen vast na drugsactie

donderdag 6 april 2017

Dordrecht - Politieagenten deden gisteren een drugsvangst op de Paul Krugerstraat in Dordrecht. De politie had al langer het vermoeden dat daar vanuit een woning werd gedeald. Drie Dortenaren in de leeftijd van 21 tot 30 jaar zitten vast.

Al langere tijd hielden politieagenten de woning in de gaten en gistermiddag was het tijd voor actie. Agenten gingen samen met het Team Parate Eenheid de woning binnen.

Het vermoeden bleek juist. In de woning werden meerdere mensen aangehouden op verdenking van het handelen en het bezit van verdovende middelen. De politieagenten namen niet alleen drugs, maar ook verpakkingsmateriaal en geld in beslag. Drie verdachten zitten nog vast en worden door de recherche verhoord.

bron: politie.nl | Categorie: drugs