Vrouw aangehouden voor meerdere brandstichtingen woning Papendrecht

dinsdag 13 juni 2017

Papendrecht - De politie heeft vrijdag een 43-jarige inwoonster van Papendrecht aangehouden voor brandstichting. De vrouw wordt verdacht meerdere malen brand te hebben gesticht in haar woning.

In de woning aan de Hendrik Breitnerstraat in Papendrecht ontstond dit jaar vier keer brand. De laatste keer liep de woning enorm veel schade op. Daarnaast ontstond in de omgeving veel onrust door de branden.

Niemand raakte gewond.

De politie stelde een nader onderzoek in, waarbij werd vastgesteld dat er sprake was van brandstichting. De 43-jarige vrouw wordt hiervan verdacht.

Zij is maandag voorgeleid en in bewaring gesteld. Het onderzoek naar de branden en exacte achtergronden wordt nader voortgezet.

bron: politie.nl | Categorie: brand